Količina (0)

O nama

Dobar izbor...

Na našem tržištu postojimo od 1999.godine, ali sa ekipom ljudi koja je bezmalo 25 godina u ovom poslu. Za to vreme smo stekli veliki broj stalnih i zadovoljnih klijenata kroz stručnu pomoć prilikom izbora, instaliranja i servisiranja opreme, poštovanjem datih rokova, zahteva kupaca i njihovih želja, kvalitetom asortimana koji nudimo. 

Cilj

Spremni smo da Vas informišemo, prezentiramo naš program i na taj način pomognemo efikasnom rešavanju Vaših konkretnih potreba i stvaranju uslova da možete doneti racionalne odluke prilikom nabavke.

Hvala

što ste deo svog vremena posvetili razmatranju mogućnosti da budete korisnik naših proizvoda i usluga. U današnjem poslovnom svetu vreme je dragoceno. Mi smo imali sreću da uslužimo mnoge zadovoljne klijente, a naša je želja da jednog dana i Vama budemo od koristi.

Kontakt

Ako naša firma može na bilo koji način biti na usluzi, molim Vas da se ne ustručavate i da nam se obratite.

Kancelarijski materijal

Vrhunskog kvaliteta i dizajna ( FABRIANO, VERBATIM, RETYPE, SKREBBA, FRANKEN, DURABLE, CASIO, CITIZEN, OLYMPIA, DELTA, DONAU, FELLOWES, TARIFOLD, TESA, ESSELTE, BENE, ALCO, ATLANTA, HERMA, LACO, PELIKAN, PARKER, EDDING, STEADTLER, ROTRING, 3M, PIGNA, VIQUEL, CENTROPEN, HERLITZ, KOH-I-NOR, MAPED,  JALEMA, HEWLETT PACKARD, XEROX, LEXMARK ) koji obuhvata : registratore, papir za kopiranje, specijalni papir, heft mašine, bušače papira, blokovsku robu, obrasce, folije, police za dokumenta, kase za novac, table za poruke, aparate za plastifikaciju, aparate za tvrdo-spiralno-termo koričenje, olovke, signire, marker, spajalice i kutije, kompjuterski papir, faks rolne, ading rolne, koverte svih veličina i jos mnogo toga što Vam može obezbediti bolje, brže i efikasnije poslovanje.

Prodajemo isključivo pravnim licima

Potrebna Vam je pomoć? 011/24-22-330