Količina (0)

Kako naručiti

Kako naručiti

Osnovna ideja u komuniciranju sa Kupcima je da probamo da našu paletu proizvoda u ponudi istaknemo u Katalogu proizvoda kako bi oni mogli samo jednim klikom na proizvod da ga stave u Zahtev za ponudom i time dobiju informaciju o ceni za svaki proizvod koji nadju u našoj ponudi.

Plaćanje

Mi nemamo maloprodaju i nismo Internet prodavnica. Isključivo se bavimo snabdevanjem Firmi i plaćanjem isključivo preko računa.

Za sve narudžbine iznad 4.500,00 + 20% pdv-a na teritoriji Beograda isporuka je BESPLATNA. Isporuka se vrši u roku od jednog dana (danas za sutra).

Ideja

Osnovna ideja Kataloga je da prikažemo kupcima što širu ponudu proizvoda, ponudimo opis i sliku proizvoda, a da je svakom registrovanom Kupcu dovoljno samo jednim klikom da izabere proizvode koji ga zanimaju i tako naprivi Zahtev za ponudu.

Zahtev za ponudu

Da napravite Zahtev Za Ponudu pogledajte Katalog.

Kada pronađete željeni artikal kliknite na dodaj u zahtev. U Zahtev za ponudu stavite sve artikle koji Vas zanimaju.

Izabrane artikle možete pogledati klikom na polje Zahtev koje se nalazi u meniju. Tu možete dodatno menjati Vašu porudžbinu.

Po završetku izbora artikla kliknite na polje Poruči.

Ostavite nam Vaš e-mail kako bismo mogli da Vas kontaktiramo. Kliknite na polje Pošalji i Vaša narudžbina će biti poslata.

Vaše narudžbine nam takođe možete slati putem e-maila, faksa ili putem telefona.

 

Prodajemo isključivo pravnim licima

Potrebna Vam je pomoć? 011/24-22-330